Southern Ambition Africa:


Intresserad av socialt arbete? Pluggar du till socionom/läkare/sjuksköterska/behandslingspedagog eller liknande? Vill du göra något viktigt och givande? Är du nyfiken på Sydafrika? Vill du bara komma bort från Sverige, göra något nytt?

Southern Ambition Africa erbjuder ett grymt och roligt sätt att se Kapstaden och samtidigt göra något viktigt. Välj på olika projekt inom olika områden. Hjälp oss att hjälpa!

Vårat viktigaste mål är att det inte ska vara alltför dyrt att komma ner och få den här erfarenheten och att de volontärer som kommer ner ska känna samhörighet och ha roligt och få känna på det "verkliga" Sydafrika. Southern Ambition Africa drivs av människor med stora hjärtan som gör det här för att de brinner för det, inte för att tjäna pengar. Det är VIKTIGT!

torsdag 17 maj 2012

Priser:

EXEMPEL på priser för dig som vill komma som volontär genom Southern Ambition: 

Månad 1 : 


3000 kr för boende (ett rum i ett hus med kök och badrum)
+

5500 kr för: 

*projektplacering
*administrativa kostnader
*gemensamma guidade turer
*transport till projektet första 2 veckorna (sedan kan ni själva ta er dit eller välja att betala för vidare skjuts)
*simkort till mobilen
*En tripp upp till Table mountain
*Frukost

1000 kr av de 5500 kommer gå till projektet ni jobbar på.

Månad 2 (och kommande månader): 

boende 3000 kr
Adminstrativa kostnader: 2000 kr.

Alltså en månad kostar dig 8500 kr
och två månader kostar 13 000 kr (8500 + 5000)
tre månader kostar dig 18 000 kr.

(Lagar man mat hemma en hel del och lever normalt så klarar man sig lätt med 700-1000 kr i veckan i Kapstaden så räkna med det eller kanske lite mer, i fickpengar)

Det enda som pengarna går till är för att organisationen ska gå runt. För att vi ska kunna ha folk anställda. Ingen tjänar en massa pengar på det här, ingen blir rik på det här.

Jämför oss med andra organisationer i Sverige så ligger vi ca 5000 kr billigare per månad för en volontärresa till Sydafrika



Flyg till Kapstaden ToR kostar vanligen mellan 6000-9000 beroende på när man åker och hur mycket tur man har när man letar biljett.. 

Inga kommentarer: